Phoenix by Lume

Phoenix

LOCATION: Moonee Ponds

“Phoenix was designed to be respectful of its context by discretely adding to the streetscape. At the same time, the addition to this Victorian double-fronted weatherboard has been designed as an unfolding drama, made powerful by spatial contrast and the play of soft, natural light upon sensual satin finishes.

The owners said:
“Lume was extremely professional throughout our whole experience and the attention to detail and knowledge was incredible. Decisions were made giving both style and practicality. We had a very clear budget in the beginning and Lume was very respectful of this. We worked very well together and were able to voice any concerns throughout the process. Our project was even completed ahead of time and we were very happy with how everything turned out. I would highly recommend Lume.”

© Copyright Lume Projects

Developed By Melbourne ITC | Designed By Synkd